Ons team

Tandartsen

Kirsten van der Bend

Tandarts

Algemeen practicus. Kirsten is afgestudeerd als tandarts aan het ACTA in maart 2001.
Na jaren te hebben gewerkt bij de jeugdtandverzorging in Zoetermeer en in de praktijk van haar schoonvader, heeft zij in 2007 besloten om samen met Sabine deze praktijk over te nemen. ‘De diversiteit in behandelingen en het contact met veel verschillende mensen maakt tandheelkunde een mooi vak!’ Kirsten is de hele dag werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag en woensdag en op donderdag alleen de ochtend.
Kirsten is lid van de beroepsvereniging ANT en is BIG- en KRT geregistreerd.

Sabine de Wee

Tandarts

Algemeen practicus. Sabine is afgestudeerd als tandarts aan het ACTA in januari 2001. Enkele jaren heeft zij bij de jeugdtandzorg in Den Haag en bij een paar algemene praktijken gewerkt. In 2007 is zij naar Bloemendaal gekomen en tandarts-eigenaar van de praktijk geworden. ‘Ik vind zowel de praktische als de sociale kant van de tandheelkunde erg interessant’.
Sabine is werkzaam op de maandagochtend, dinsdagmiddag en avond, donderdag en vrijdag.
Sabine is lid van een Iqual-groep en van de beroepsvereniging KNMT. Zij is ingeschreven in het BIG- en KRT register.

Marlies Roosen

Tandarts
Algemeen practicus. Marlies is in 1985 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Daarna heeft zij promotie-onderzoek gedaan en bij verschillende tandartspraktijken gewerkt. Sinds 2016 heeft Marlies een kleine eigen praktijk in Heemstede en sinds juni 2018 versterkt zij het team van tandartsenpraktijk vd Bend & de Wee in Bloemendaal op vrijdag.
Haar werkweek is gevarieerd, want zij is ook als tandarts bij Nieuw Unicum werkzaam en geeft les aan assistentes op het Nova College. “De combinatie van mens en techniek spreekt mij aan”.”
Marlies is lid van de beroepsvereniging KNMT en is heeft als kaderlid een erg actieve rol in deze vereniging.

Mondhygiëniste

Madelon van Bokhorst

Mondhygiëniste

Sinds 2009 is Madelon werkzaam bij ons in de praktijk. Zij is bij ons begonnen als tandartsassistente. Later heeft zij de keuze gemaakt om door te studeren voor mondhygiëniste.
’Ik vind mijn vak erg mooi doordat ik mensen van hun tandvleesproblemen af kan helpen en ook het sociale aspect vind ik erg interessant en leuk. Het is fijn als mensen zichtbaar blij zijn na de behandeling.”
Madelon is werkzaam op de maandag middag en avond, woensdag ochtend om de week en de donderdag middag en avond. Zij is erg goed in het verhelpen van ingewikkelde, hardnekkige tandvleesproblemen, omdat ze veel ervaring heeft opgedaan in een doorverwijskliniek voor parodontologie. Madelon is lid van de beroepsvereniging NVvP.

Preventie-assistentes

Marie-Cecile Kleinveld

Preventie-assistente

Marie-Cecile werkt sinds juni 2010 bij ons in de praktijk.
’Mijn werk geeft mij veel voldoening als ik gespannen mensen gerust kan stellen, waardoor ze met een positief gevoel de praktijk verlaten. Het is ook fijn als mijn mondhygiëne-adviezen een goede uitwerking hebben. Daar word ik echt blij van.’

Anita Boender

Preventie-assistente

Anita werkt sinds september 2011 in onze praktijk.
‘Met veel plezier ga ik naar de praktijk. Ik vind het erg fijn om mensen gerust te stellen en blij te maken met mijn werk’.

Slau Kotlarikova

Preventie-assistente

Slau werkt sinds september 2016 in onze praktijk.
‘Als tandartsassistente vind ik het contact met de patiënten fijn. Het assisteren en de veelzijdigheid van mijn functie zorgen ervoor dat ik mij als een vis in het water voel’.

Priscilla Wertien

Preventie-assistente

Priscilla werkt sinds mei 2018 in onze praktijk. “ Ik ga met veel plezier naar mijn werk. We hebben een heel fijn team. Graag motiveer ik mensen in hun mondhygiëne en kijk ik samen met hun hoe we de maximale mondgezondheid kunnen behalen. “

Assistente

Dominique de Bast

Dominique de Bast

Assistente

Dominique werkt sinds mei 2009 in onze praktijk. Door meerdere cursussen kan zij ook preventie- werk doen.
‘Ik zou willen dat al onze patiënten met zo veel plezier naar de tandarts gaan als ik.’